preloader

Vi kombinerar tradition med modern teknik

Vårt team består av kvalificerade människor förenade av passion för trä och innovativa lösningar. Tack vare vår erfarenhet och vårt engagemang har Wood of Fire blivit ett välkänt varumärke i Polen och på den internationella marknaden.

Vi är en polsk tillverkare av träpaneler, konserverade med eld i Shou Sugi Bans anda. I vårt erbjudande ingår förutom eldad ved även målade, NRO-impregnerade och råa skivor. För att möta våra kunders behov tillhandahåller vi skivprofileringstjänster, tillskärning och montering av ventilerade träfasader i hela landet och utanför. Tack vare den fullständiga automatiseringen av varje steg i bearbetning och efterbehandling av träpaneler säkerställer vi högsta kvalitet och precision i utförande. Vi samarbetar med utvecklare, arkitekter, inredningsarkitekter och enskilda investerare, och erbjuder dem inte bara produkter av högsta kvalitet, utan även professionell rådgivning och stöd i varje skede av projektgenomförandet.

Vi agerar effektivt och heltäckande,
för att spara tid åt dig

Vi sätter dig och dina
individuella behov i centrum för vårt arbete

Vi ger en flerårig garanti
på våra tjänster

Vi fokuserar på ekologiska lösningar, därför använder vi endast trä från certifierade, hållbara källor för att producera våra paneler.

På Wood of Fire fokuserar vi på ekologi

På Wood of Fire fokuserar vi på ekologi

För att producera våra paneler använder vi endast trä från hållbara källor med FSC-certifikat.

Tillverkad i Polen - känd över hela världen

Vi har redan slutfört över 3,5 tusen genomförda projekt. Vi är stolta över att våra träpaneler pryder fasader och interiörer av många investeringar och prestigefyllda anläggningar i hela Europa – och utanför!

Lär känna våra produkter på nära håll

Beställ ett prov och upplev den unika karaktären hos ved som eldats med den japanska Shou Sugi Ban-metoden.

    FÖRNAMN OCH EFTERNAMN / FÖRETAGSNAMN

    E-MAIL

    TELEFONNUMMER

    MEDDELANDE