preloader

BRÄNDA BRÄDOR I INTERIÖRER – närheten till naturen i ditt hem

Att leva i närhet till naturen påverkar speciellt vår mentala hälsa genom att ge oss lugn och ett stilla sinne.

BRÄNDA BRÄDOR I INTERIÖRER – närheten till naturen i ditt hem

Under lediga stunder väljer vi platser där vi kan separera oss från det pulserande, ständiga ruschen och stadens buller. Men vad om att bjuda in naturen till hörnen av ditt eget hem…?

 

BRÄNT TRÄ – värme och modern inredning i ditt hem

Det är välkänt att hjärtat i varje hem är vardagsrummet, där vi tillbringar mest av vår tid och tar emot gäster för att ge dem en mysig atmosfär och bästa möjliga komfort, så att de känner sig som hemma. För att skapa ett utrymme för vila och samtidigt få vårt vardagsrum att se exceptionellt ut, måste vi satsa på funktionalitet men också på estetik och inredning, och därmed – valet av finishmaterial. Det är just detta material som kommer att ge interiören en individuell karaktär och unik design.

Det som skiljer bränt trä från andra finishmaterial är framför allt det naturliga utseendet, den varierande strukturen, färgdjupet och naturligtvis den unika atmosfären som investerare och arkitekter ständigt strävar efter. Brända väggbrädor är en perfekt lösning och idé för en autentisk inredning i hus i stil med en modern LADA. Med sitt originella finish, framhävda struktur och färg passar de särskilt väl in i en rustik eller skandinavisk atmosfär, och skapar därmed ett originellt utrymme och en unik atmosfär.

Den komposition som visas på bilderna är resultatet av att avsluta en av väggarna i Riders Lodge Apartments av Razoo-arkitekter. De väggbrädor som användes i projektet med Shou Sugi Ban-metoden Karpatia och Baltica är några av produkterna från den polska tillverkaren av brända brädor Wood of Fire.

VÄGGBRÄDOR SHOU SUGI BAN – vackert utseende och mer

Valet av ovan nämnda finishmaterial är en skicklig kombination av enkelhet och elegans, som omedelbart kan förändra inredningen och ge den eftertraktade, originella karaktären. Brända brädor med den traditionella japanska tekniken Shou Sugi Ban ger inte bara ett unikt utseende, men tack vare denna bearbetningsmetod får de också utmärkt konservering och hållbarhet, och deras fuktegenskaper skapar en gynnsam mikroklimat för människokroppen. Väggbrädor Shou Sugi Ban är ett förslag för dem som värdesätter enkelhet och funktionalitet, men framför allt ett liv närmare naturen, vilket i dagens tider är absolut ovärderligt.

Lär känna våra produkter på nära håll

Beställ ett prov och upplev den unika karaktären hos ved som eldats med den japanska Shou Sugi Ban-metoden.

    FÖRNAMN OCH EFTERNAMN / FÖRETAGSNAMN

    E-MAIL

    TELEFONNUMMER

    MEDDELANDE