preloader

Brända terrassbrädor Shou Sugi Ban från Wood of Fire

En terrass är en unik plats i hemmet där vi under varma dagar gillar att tillbringa fritiden, vila, prata och träffa vänner. Det är därför viktigt att ordentligt inreda vår dröm-oas.

Brända terrassbrädor Shou Sugi Ban från Wood of Fire

Ett grundläggande beslut är valet av material för terrassens konstruktion. I den här artikeln hittar ni tips om det är värt att överväga en träterrass gjord av brända Shou Sugi Ban-brädor.

En av fördelarna med brända terrassbrädor Shou Sugi Ban är det unika utseendet som ingen kan ignorera. Korrekt impregnering genom bränning av träet, följt av skydd med lämpliga medel, bevarar trädets funktionalitet i många år! I dessa tider av tropiska värmeböljor är en viktig fördel med brända terrassbrädor att träet inte blir lika hett som kompositbrädor, som ofta används som ett alternativ till terrassbrädor. När du köper brända terrassbrädor är det värt att uppmärksamma deras tjocklek. Ju tjockare brädan är, desto mer hållbar är den. Vi har brädor i olika varianter från 24mm till 27mm. När du väljer brända terrassbrädor rekommenderar vi att välja brädor av sibirisk lärk, som tack vare sina exceptionella egenskaper kan konkurrera med exotiska brädor när det gäller hållbarhet. Om du är intresserad av att köpa brända Shou Sugi Ban-terrassbrädor – välkommen att kontakta oss! Vi har brända terrassbrädor av tall, gran, termo-tall, accoya och många andra träslag i vårt sortiment!

Lär känna våra produkter på nära håll

Beställ ett prov och upplev den unika karaktären hos ved som eldats med den japanska Shou Sugi Ban-metoden.

    FÖRNAMN OCH EFTERNAMN / FÖRETAGSNAMN

    E-MAIL

    TELEFONNUMMER

    MEDDELANDE