preloader

Bränt trä Shou Sugi Ban i loftinteriörer

Att inreda en restaurang är ingen lätt uppgift. Det unika interiöret gör att vi vill tillbringa timmar där.

Bränt trä Shou Sugi Ban i loftinteriörer

Hur arrangerar man det så att det med sin atmosfär lockar så många kunder som möjligt och anses vara en plats värd att rekommendera till alla? I inredningar av restauranger i loftstil är inte bara färgsättningen viktig utan även valet av lämpliga material. Det är tack vare dem som atmosfären skapas, vilket gör att vi vill tillbringa tid på sådana platser. Utöver färger utgörs basen för ett sådant interiör av en kombination av trä och stål. Att slutföra väggarna, lämpliga bord och tillbehör är nyckeln när det gäller att arrangera en restaurang i industriell stil. Med fokus på minimalism, när man väljer material är det värt att se till att de förutom praktiska funktioner också uppfyller en dekorativ funktion

En sådan restaurang som lockar med sin design är Anthony Bacon – Burger & Bar i Berlin. Investorns huvudmål var att lägga särskild vikt vid vägg- och träbordsfinish som på ett unikt sätt ger utrymmet en loftkaraktär och värmer interiören med sin färg och struktur. Väggarna i interiören är gjorda av brända brädor med SHOU SUGI BAN-metoden. Tack vare den nämnda tekniken blir träet perfekt konserverat och är motståndskraftigt mot alla typer av mekaniska skador, och utöver dess fördelaktiga egenskaper utmärker det sig med tidlöshet, vilket är huvudmålet som arkitekter och investerare strävar efter när de väljer material i sina projekt. Som vi kan se passar brända brädor inte bara för fasader av hus, hotell eller industrihallar, utan också som väggfinish i interiörer, som kan ge nästan alla rum en unik atmosfär.

*Priset på brända brädor beror på den specifika varianten, längden och mängden beställt material. För att få en gratis offert, kontakta oss!

*Cena opalanych desek uzależniona jest od konkretnego wariantu, długości oraz ilości zamawianego materiału. W celu uzyskania darmowej wyceny, zapraszamy do kontaktu!

Lär känna våra produkter på nära håll

Beställ ett prov och upplev den unika karaktären hos ved som eldats med den japanska Shou Sugi Ban-metoden.

    FÖRNAMN OCH EFTERNAMN / FÖRETAGSNAMN

    E-MAIL

    TELEFONNUMMER

    MEDDELANDE