preloader

KONTORET I TRÄDGÅRDEN

I dagens samhälle möter vi allt oftare fenomenet distansarbete. Men i de flesta fall är det svårt att separera den professionella zonen från den privata.

KONTORET I TRÄDGÅRDEN

Att kombinera zoner, spara pengar på resor och närheten till naturen precis utanför fönstret – är det möjligt? Mot detta framträder visionen om kontor i trädgården, som väcker stort intresse i många regioner runt om i världen.

 

Black office – hemmakontor i svart

En av investeringarna som följde nya lösningar i form av små paviljonger arrangerade i trädgårdsutrymmet är hemmakontoret skapat i den holländska provinsen. Fördelarna som omedelbart framträder är framför allt kombinationen av funktionalitet och enkelhet, som garanterar utrymme och komfort för arbete, och närheten till naturen och den frodiga vegetationen runtomkring ger lugn och tystnad, vilket positivt påverkar välbefinnandet.

Den minimalistiska formen och den iögonfallande svarta fasaden är tack vare träet som bränts med den speciella metoden Shou Sugi Ban från tillverkaren av brända brädor Wood of Fire, som på ett originellt sätt integreras i trädgårdsutrymmet. Tack vare brännprocessen och konserveringen får träet förstärkt hållbarhet och är dessutom motståndskraftigt mot skadliga yttre faktorer.

Träet av sibirisk lärk, från vilket de svarta fasadbrädorna SILESIA 3 användes i projektet, utgör en lösning som perfekt passar planerade investeringar där investeraren framför allt värdesätter valet av högkvalitativ råvara och dess livslängd, samt naturlig skönhet. De estetiska värdena i kombination med de tidigare nämnda fördelarna skapar en funktionell livsmiljö och en unik atmosfär.

Lär känna våra produkter på nära håll

Beställ ett prov och upplev den unika karaktären hos ved som eldats med den japanska Shou Sugi Ban-metoden.

    FÖRNAMN OCH EFTERNAMN / FÖRETAGSNAMN

    E-MAIL

    TELEFONNUMMER

    MEDDELANDE