preloader

MODERN SVART LADA i semesterstil

Enkelhet och funktionalitet är vad som idag utmärker moderna semesterhus. Dessa principer var vad investeraren styrde efter när han beslutade att bygga en fristad från stadens dagliga brus, på en tomt naturskönt belägen bland skogar.

MODERN SVART LADA i semesterstil

Byggnadens placering på en kulle belägen i centrum av tomten ger en perfekt utsikt över det omgivande landskapet. Detta skulle dock inte vara möjligt utan fönstren i gavelväggen, som å ena sidan möjliggör beundran av naturen och samtidigt ger ett passivt ljuskälla in i byggnaden. Det moderna semesterhuset byggdes med skelettteknik. Det sadeltak är täckt med plåt, och fasaden är klädd med brädor från Wood of Fire, brända med den japanska tekniken Shou Sugi Ban.

Semesterhuset är i grunden en plats för familje- och vänmöten under semesterperioden, men kommer endast att användas periodvis under året. Investerarens koncept inkluderade att göra träfasaden på ett sådant sätt att fasaden inte kräver periodiskt underhåll, vilket möjliggör att njuta av varje ledig stund i naturens sköte. Därför, vid val av material, föreslogs deras hållbarhet, som kommer att testas under vintersäsongen när stugan inte är bebodd. Valet föll på fasadbrädor av bränt trä från Wood of Fire, som uppfyllde alla investerarens förväntningar.

Lär känna våra produkter på nära håll

Beställ ett prov och upplev den unika karaktären hos ved som eldats med den japanska Shou Sugi Ban-metoden.

    FÖRNAMN OCH EFTERNAMN / FÖRETAGSNAMN

    E-MAIL

    TELEFONNUMMER

    MEDDELANDE