preloader

Montering av träfasader och terrasser

Drömmer du om en unik utomhusplats som lockar till sig blickar med sin estetik och värme? På Wood of Fire tror vi att hemligheten till att uppnå detta mål är användning av träfasader.

Montering av träfasader och terrasser

Våra lösningar framhäver inte bara skönheten i ytterväggarna utan tillför också hela fastigheten en unik karaktär.

 

Brädor som passar varje projekt

Vi specialiserar oss på produktion av brädor med Shou Sugi Ban-metoden – en uråldrig teknik som genom att bränna träet inte bara betonar dess naturliga skönhet utan också ökar motståndskraften mot yttre faktorer. Denna unika metod kombinerar kraften i eld och vatten, skapar produkter perfekta för användning både på fasader och terrasser. Våra brädor pryder redan många byggnader, terrasser, staket och grindar i hela Polen, Europa och utöver.

 

Shou Sugi Ban: Hemligheten bakom enastående hållbarhet

Shou Sugi Ban-tekniken, som vi använt i hundratals år, möjliggör skapandet av inte bara vackra utan också hållbara fasader. Tack vare denna metod är våra brädor resistenta mot skadedjur och väderpåverkan. Vi försäkrar att våra lösningar kommer att tjäna dig i många år, bibehållande sina unika estetiska och tekniska egenskaper.

 

Komplett lösningar för din fasad och terrass

På Wood of Fire begränsar vi oss inte bara till att producera brädor. Vi erbjuder ett fullständigt utbud av monteringstjänster, anpassar installationstekniker till varje kunds individuella behov. Vår erfarenhet omfattar ett brett spektrum av projekt – från industrihallar till hotell och enfamiljshus. Vi realiserar också moderna terrasser som utgör den perfekta kompletteringen till varje trädgård. Tack vare våra många monteringsteam kan vi erbjuda våra kunder bekväma tidsramar och utföra monteringsarbetet mycket snabbt.

 

Beställ gratisprover

Vi uppmuntrar dig att ta del av erbjudandet om gratisprover, som gör det möjligt att exakt anpassa brädorna till ditt projekt. Upptäck hur en bränd träfasad eller terrass kan transformera din utomhusplats. På Wood of Fire skapar vi med passion lösningar som kombinerar skönheten i naturligt trä med modern teknologi och hantverk. Kontakta oss för att lära dig mer om hur vi kan hjälpa till med ditt projekt av träfasad eller terrass.

Lär känna våra produkter på nära håll

Beställ ett prov och upplev den unika karaktären hos ved som eldats med den japanska Shou Sugi Ban-metoden.

    FÖRNAMN OCH EFTERNAMN / FÖRETAGSNAMN

    E-MAIL

    TELEFONNUMMER

    MEDDELANDE