preloader

Montering av träfasader

En persons klädsel är hans eller hennes visitkort – likaså är husets fasad. Det är därför inte förvånande att vi allt oftare väljer intressanta träfasader som förändrar utseendet på enfamiljshus, kommersiella byggnader och många andra.

Montering av träfasader

Montering av träfasader på olika byggnader

Fasader av brädor kan monteras på olika objekt, även om detta material på grund av sin naturliga estetik anknuter till gamla tider, så fungerar det lika bra för moderna enfamiljshus eller kommersiella byggnader. Träfasader gör att hela byggnaden verkar mycket mer välkomnande, vänlig och säker. Dessutom ser de fantastiska ut både i skuggan och i solen. En fasad monterad av en specialist kommer att tjäna länge och vara ett exceptionellt visitkort för ditt hem eller företag, som säkert kommer att uppskattas av dina nära och kära, förbipasserande eller kunder. Intressant nog kan träbrädor läggas på många sätt, beroende på byggnadens utseende och stil. Såväl en fasad placerad vertikalt, horisontellt, som i en vinkel på 45 grader kommer att se perfekt ut. Dessutom, trots vad man kan tro, är själva monteringen ganska snabb, och kostnaderna för att skapa en sådan ”visitkort” skiljer sig inte från standardfasader.

 

Brända brädor för fasaden

Om du vill att din träfasad på ett enfamiljshus eller kommersiell byggnad ska vara både originell och hållbar, är det värt att satsa på produkter av högsta kvalitet, såsom de brända brädor med Shou Sugi Ban-metoden som finns i vårt sortiment. För tillverkningen av brädorna använder vi olika typer av träd, från populär ek till skandinavisk gran och sibirisk lärk. Dessutom erbjuder vi professionell montering av våra produkter i Polen och utomlands. Våra montageteam tar hand om varje detalj och kommer att skapa en träfasad på enfamiljshus, kommersiella byggnader och andra för dig.

Ett intressant alternativ som vi erbjuder på Wood of Fire är möjligheten att måla träet med lämpliga lasyrer; i detta fall bränner vi inte brädorna, utan tillämpar så kallad maskinell målning. Vi uppmuntrar dig att bekanta dig med hela Wood of Fires utbud och beställa gratis träprover som hjälper dig att välja de bästa brädorna för din fasad!

 

Lär känna våra produkter på nära håll

Beställ ett prov och upplev den unika karaktären hos ved som eldats med den japanska Shou Sugi Ban-metoden.

    FÖRNAMN OCH EFTERNAMN / FÖRETAGSNAMN

    E-MAIL

    TELEFONNUMMER

    MEDDELANDE