preloader

Bränd fasad med 3D-effekt

Wienskogen omger Österrikes huvudstad på den västra sidan av staden och är erkändför stadens gröna lungor. Detta är regionen där ett innovativt och ekologiskt enfamiljshus designat av ONA Architecture ligger.

ARKITEKT
ONA Architecture
PRODUKT
SILESIA-2
Bränd fasad med 3D-effekt

Den byggdes med hjälp av CLT-teknik, som perfekt uppfyller standarderna för energibesparande system. Denna teknik är baserad på användningen av massiva massiva träpaneler i stort format (korslaminerat trä CLT) som bärande väggar, skiljeväggar och tak. Detta gör att du kan uppföra strukturer med högre bärförmåga på kort tid än traditionella metoder.

Förutom husets intressanta form och unika materialkombinationer (stål-glas-trä) uppmärksammas det svartafasad i en ovanlig version. Här användes brända brädor med fem olika bredder, vilket möjliggjorde en ovanlig 3D-effekt. Valet gjordes för varianten Silesia-2: garvade, borstade och impregnerade brädor av sibirisk lärk.Brandbehandlingstekniken, baserad på den japanska traditionen Shou Sugi Ban, ger förutom dess extraordinära estetiska värden också ett av de bästa sätten att bevara trä.

Plats: Österrike

Lär känna våra produkter på nära håll

Beställ ett prov och upplev den unika karaktären hos ved som eldats med den japanska Shou Sugi Ban-metoden.

    FÖRNAMN OCH EFTERNAMN / FÖRETAGSNAMN

    E-MAIL

    TELEFONNUMMER

    MEDDELANDE