preloader

Ekologiska året-runt-hus i Beskiderna

Vila i naturen ärett komplex av 6, ekologiska trähus året runt. Detta är en plats där du kan njuta av en vacker utsikt över bergen, lugn och ro, men även närliggande attraktioner oavsett årstid.

PRODUKT
SILESIA-2
Ekologiska året-runt-hus i Beskiderna

Husen ritades i en anda av funktionell och tidlös design, de byggdes av naturligt granträ och deras tak och fasad avslutades med brända sibiriska lärkskivor (variant SILESIA-2). Kombinationen av en svart, garvad fasad med ljust, rått trä som används i terrassdelen gör att husen ser mycket imponerande ut och smälter in perfekt i naturen när som helst på året. Särskilt på vintern på vit snö, eller på hösten mot bakgrund av gyllene kullar.

Interiörerna är inredda i en modern, minimalistisk, skandinavisk stil. Stora fönster i vardagsrummet och en rymlig terrass ger spektakulär utsikt över bergen och de vackraste solnedgångarna i Beskid Wyspowy. Dessutom har varje hus en egen tomt med en picknickplats, en brasa, en pumpa importerad från Finland och en vedeldad bastu.

Rest in Nature är en plats där besökare kan hitta fantastiska vyer, gott om utrymme och lugnande tystnad.. Samtidigt är det mycket nära till många lokala turistattraktioner (backar, stigar, lokal mat och kultur).

Plats: Polen

 

 

Lär känna våra produkter på nära håll

Beställ ett prov och upplev den unika karaktären hos ved som eldats med den japanska Shou Sugi Ban-metoden.

    FÖRNAMN OCH EFTERNAMN / FÖRETAGSNAMN

    E-MAIL

    TELEFONNUMMER

    MEDDELANDE