preloader

Enfamiljshus i Schlesien

Eldved är inte bara estetiskt tilltalande, utan har också många praktiska fördelar. Tack vare förbränningsprocessen blir träet mer motståndskraftigt mot väderförhållanden, insekter och svampar.

ARKITEKT
MUS Arkitekter
PRODUKT
SILESIA-2
Enfamiljshus i Schlesien

Detta garanterar fasadens livslängd, vilket minimerar behovet av underhåll och utbyte.

SILESIA-2-varianten som används i detta projekt består av lärkbrädor som har garvats med Shou Sugi Ban-metoden och sedan borstats. Detta avslöjade det unika träfibrerna för varje bräda. Dessutom impregnerades skivorna. Den höga motståndskraften mot yttre faktorer hos brända brädor gör dem till ett utmärkt val för efterbehandling av fasader eller staket.

Genom att bestämma sig för att använda svarta skivor både på fasaden och staketsporten, och att täcka taket med svart plåt, introducerade arkitekterna eftertänksamt kontrasterande element som tillför djup och karaktär till designen. Tegelpelare ger inte bara en perfekt kontrast till den mörka porten och fasaden, utan introducerar också värme och autenticitet. Den vita stenen som används för att avsluta golvet på den stora terrassen skapar en kontrast både när det gäller färger och material. Samtidigt ger det utrymmet fräschhet och elegans.

De frodiga gröna omgivningarna kompletterar färgpaletten. Designen integreras perfekt i det naturliga landskapet, men skapar också en unik kombination mellan en rå finish och uppiggande växtlighet.

Plats: Polen

Lär känna våra produkter på nära håll

Beställ ett prov och upplev den unika karaktären hos ved som eldats med den japanska Shou Sugi Ban-metoden.

    FÖRNAMN OCH EFTERNAMN / FÖRETAGSNAMN

    E-MAIL

    TELEFONNUMMER

    MEDDELANDE