preloader

Hus i Żółwin nära Warszawa

Icke-standardiserade former, stora glasrutor och användningen av träfinish är kännetecknen för den skandinaviska stilen, som inkluderar referenser till tradition såväl som nya, funktionella tekniska lösningar.

ARKITEKT
Bjerg Arkitektur A/S
PRODUKT
KARPATIA-1
Hus i Żółwin nära Warszawa

Projekt av denna typ passar perfekt in i den naturliga och urbaniserade omgivningen, och en av de viktigaste fördelarna med denna typ av hus är energieffektivitet.

Ett av projekten av Henri Woods EU, ritat av arkitektstudion Bjerg Arkitektur A/S, passar perfekt in i kretsen av byggnader i skandinavisk stil. Detta är ett exempel på en ny generation hus tillverkade med europeisk CLT-teknik(Cross-Laminated Timber). Denna moderna byggmetod blir allt mer populär i träkonstruktioner, särskilt inom ekologiskt och hållbart byggande.

Husets fasad är klädd med trä som tidigare har behandlats med eld enligt den gamla japanska eldningsmetoden SHOU SUGI BAN. Skivorna som används i detta projekt är varianten KARPATIA-1 gjord av skandinavisk gran.Inte bara brända brädorde vinner på extraordinära estetiska värden, såsom den unika förkolnade strukturen och färgdjupet, men också av hållbarhet och motståndskraft mot väderförhållanden.

Entreprenören: Henri Woods EU

Plats: Polen

Lär känna våra produkter på nära håll

Beställ ett prov och upplev den unika karaktären hos ved som eldats med den japanska Shou Sugi Ban-metoden.

    FÖRNAMN OCH EFTERNAMN / FÖRETAGSNAMN

    E-MAIL

    TELEFONNUMMER

    MEDDELANDE