preloader

Les Cabanes de Rensiwez

Ardennerna är en mycket mångsidig, skogbevuxen region i sydöstra Belgien. På denna plats, populär bland turister, kan du hitta många unika boendealternativ.

PRODUKT
MAZURIA-2
Les Cabanes de Rensiwez

En av dem är Domaine des Cabanes de Rensiwez, som erbjuder bekvämt boende till sina gäster året runt.

De kraftigt skogklädda, bergiga och höglänta området gjorde att bygga hus på en sådan plats inte det lättaste. Denna krävande uppgift utfördes av Julien Croisiers team – Just Wood It. Det är ett polskt företag som specialiserat sig på design och konstruktion av träkonstruktioner i fyra huvudteknologier: stolp- och balk, massivt trä, stock och ram. På grund av den svåråtkomliga och mycket branta terrängen användes en helikopter för att leverera de nödvändiga materialen under bygget.

Flera av husen har en vedeldad fasad och ett tak täckt med grön mossa med en stenskorsten som sticker igenom. Detta gör att husen harmoniskt smälter in i den omgivande vilda naturen och ger samtidigt hela komplexet en sagostämning. Fasaden gjordes av brända brädor i varianten MAZURIA-2. Interiörerna är också färdiga med förkolnade träpaneler och utrustade med stenbadkar, enorma sängar och mysiga platser vid eldstäderna.

Kullarnas slående skönhet, frodiga gröna skogar och den lugnt strömmande floden gör vistelsen här till en oförglömlig upplevelse för besökarna.

Artist: Just Wood It

Plats: Belgien

Lär känna våra produkter på nära håll

Beställ ett prov och upplev den unika karaktären hos ved som eldats med den japanska Shou Sugi Ban-metoden.

    FÖRNAMN OCH EFTERNAMN / FÖRETAGSNAMN

    E-MAIL

    TELEFONNUMMER

    MEDDELANDE