preloader

Lobby och trappa till kontorsbyggnaden HELLO i Łódź

Inredningsförvandling visar sig ofta vara ett mer krävande ämne än ett projekt som genomförs från grunden. För om du har befintliga föremål, som golv eller tak, måste de harmoniseras med den nya visionen av stället.

ARKITEKT
Luna arkitektur
PRODUKT
KARPATIA-2
Lobby och trappa till kontorsbyggnaden HELLO i Łódź

Utgångspunkten för metamorfosen av kontorsbyggnaden HELLO i Łódź var det faktum att en målning av Piotr Czajkowski från serien ”Metro” kommer att hängas i entrélobbyn. Formgivarna medger att hela interiören inspirerades av denna målning. Utrymmet skapades i atmosfären av en kontorsbyggnad i New York, där de föreställde sig hur The Great Gatsby skulle vara värd för dem.

Interiören domineras av färgen på mörk, mörk choklad, som överensstämmer vackert med växter och ultramarintillbehör. I huvudlobbyn, på en vägg täckt med brända brädor, finns den tidigare nämnda målningen av Tjajkovskij. Den är omgiven av bärnstensformade lampor och frodig vegetation. En genombruten, gyllene struktur i form av ett rutnät, som refererar till målningen, skiljer lobbyrummet åt. Tack vare detta förfarande förlorar inte inredningen sin rymlighet, och lobbyn blir ett mycket mysigt hörn. Trappan bredvid leder till receptionen och hissen. Väggarna på längden är mörkbruna målade och hissarna har ersatts med en ultramarin färg. Deras dörrkarmar var också täckta med svartbrända KARPATIA-2-brädor.

Plats: Polen

Lär känna våra produkter på nära håll

Beställ ett prov och upplev den unika karaktären hos ved som eldats med den japanska Shou Sugi Ban-metoden.

    FÖRNAMN OCH EFTERNAMN / FÖRETAGSNAMN

    E-MAIL

    TELEFONNUMMER

    MEDDELANDE