preloader

Sielanka lägenhet

Sielanka Apartment är en charmig plats belägen vid foten av toppen av Hrobacz Łąka i Międzybrodzie Bialskie.

PRODUKT
MAZURIA-1
Sielanka lägenhet

Husets fasad gjordes av lärkbrädor MAZURIA 1. Shou Sugi Ban bränning och borstning resulterade i att skivvarianten som används här har en karakteristisk trästruktur med synlig ådring och ett unikt kvistarrangemang för varje bräda.

Investerarna bestämde sig för att täcka en del av fasaden på Sielanka-lägenheten med svart plåt. Kombinationen av två olika material och två olika färger på byggnadens fasad gav en intressant och originell sluteffekt. Brädornas varma bruna nyans står i kontrast till svart, varför den ofta kombineras med element i denna färg.

Den luftkonditionerade interiören i lägenheten har tre bekväma sovrum, två moderna badrum och ett rymligt vardagsrum med kök. Balkongen och terrassen erbjuder idealiska förutsättningar inte bara för att beundra den fantastiska utsikten och panoramautsikten över Beskidbergen, utan är också en idealisk plats för morgonkaffe, eftermiddagsavkoppling och tillbringa långa kvällar i sällskap med familj eller vänner.

Som ägarna själva säger, det finns allt du behöver för att vara lycklig här: berg som ger skugga, en vidsträckt himmel ovanför ditt huvud, svala sjövatten och ett virrvarr av stigar som leder till de vackraste platserna i Polen.

Plats: Polen

Lär känna våra produkter på nära håll

Beställ ett prov och upplev den unika karaktären hos ved som eldats med den japanska Shou Sugi Ban-metoden.

    FÖRNAMN OCH EFTERNAMN / FÖRETAGSNAMN

    E-MAIL

    TELEFONNUMMER

    MEDDELANDE