preloader

Shou Sugi Ban-brända brädor och skydd mot svåra väderförhållanden

Vem har inte drömt om en tidig morgon med utsikt från fönstret mot de vackra polska Tatrabergen medan man njuter av en kopp gott kaffe eller te? Antagligen är det få som inte har det.

Shou Sugi Ban-brända brädor och skydd mot svåra väderförhållanden

Alla som vill sakta ner i verklighetens ständiga lopp, kom ihåg det här namnet… PrzyStań nad Listepką. Långt borta från stadens brus. På en charmig plats på en kulle, där man kan njuta av panoramat av den vackra polska naturen. Det är just här – i Łopuszna, investerare beslutade att bygga semesterstugor för uthyrning, som kommer att erbjuda ett unikt utrymme för avkoppling och vila.

 

Ekologiskt. Naturligt. Tidlöst.

När man tänker på att bygga ett hus i stil med en modern lada, är en av de viktiga frågorna som dyker upp framför allt valet av råmaterial. Trots att många andra användbara material har introducerats på marknaden, är det just trä som oftast används i fasadfinishprocessen. Förutom dess fördelaktiga egenskaper passar det perfekt in i det naturliga landskapet, vilket är så ovärderligt i dagens tider.

De brända brädorna som användes för att täcka ytterväggarna är en produkt från den polska tillverkaren av brända brädor Wood of Fire. För att uppnå en unik förkolnad struktur och färgdjup utsattes de för intensiv värmeprocess i specialugnar, vilket inte bara gav dem exceptionella estetiska egenskaper utan också fördelaktiga egenskaper. Genom att använda den tusenåriga, traditionella japanska metoden Shou Sugi Ban, erhåller träet utmärkt konservering och är lämpligt skyddat mot väderförhållanden och mekaniska skador.

 

Bränt trä Shou Sugi Ban – Naturlig skönhet inom räckhåll för din syn

Brända fasadbrädor av sibirisk lärk SILESIA 2 är varianten för alla som vill att deras fasad framför allt ska kännetecknas av högkvalitativ råvara, dess fördelaktiga egenskaper, men också naturlig skönhet och exceptionella visuella egenskaper, som man kan njuta av under många år. Att se många unika genomföranden av typen modern LADA med användning av brända brädor genom tekniken Shou Sugi Ban, blir det inte förvånande att det är ett av de bästa valen och ett sätt som garanterar bra hållbarhet av råmaterialet och samtidigt det önskade utseendet.

Lär känna våra produkter på nära håll

Beställ ett prov och upplev den unika karaktären hos ved som eldats med den japanska Shou Sugi Ban-metoden.

    FÖRNAMN OCH EFTERNAMN / FÖRETAGSNAMN

    E-MAIL

    TELEFONNUMMER

    MEDDELANDE