preloader

Staket av brända brädor Shou Sugi Ban

Staketet är vårt hems visitkort. Det bör samspela och skapa harmoni med den omgivande arkitekturen och landskapet, men samtidigt kan det vara ett element som drar särskild uppmärksamhet till sitt utseende, som man inte kan gå förbi likgiltigt.

Staket av brända brädor Shou Sugi Ban

Bränt trä åtnjuter stort intresse när det gäller råmaterial som kan användas i processen för att bygga ett staket. Naturlig färgning, originalitet och unik stil är karakteristiska drag för brända brädor, men det är också värt att notera ökad motståndskraft mot väderförhållanden, hållbarhet och utmärkt konservering, där varje egenskap utan användning av kemiska preparat kan uppnås genom att använda metoden Shou Sugi Ban. En annan aspekt är naturligtvis installationen, som med lämpligt förberedd grund blir en lätt och snabb uppgift.

Tack vare lämpligt vald naturlig färgton och en unik textur som framhävs genom brännprocessen med nämnda teknik, kommer staket av bränt trä att passa praktiskt taget in i varje arkitektonisk stil och skapa en extraordinär rymd.

Lär känna våra produkter på nära håll

Beställ ett prov och upplev den unika karaktären hos ved som eldats med den japanska Shou Sugi Ban-metoden.

    FÖRNAMN OCH EFTERNAMN / FÖRETAGSNAMN

    E-MAIL

    TELEFONNUMMER

    MEDDELANDE