preloader

Tjänster på Wood of Fire

Wood of Fire specialiserar sig på produktion av impregnerade och brända paneler med Shou Sugi Ban-metoden, som framgångsrikt används som finish för fasader, inre väggar, tak, terrasser och staket.

Tjänster på Wood of Fire

Vi är en polsk tillverkare, och vår mission och vision sträcker sig bortom att bara skapa högkvalitativa material. Vi erbjuder också ett brett utbud av ytterligare tjänster, med fokus på att tillhandahålla omfattande rådgivning och stöd vid varje steg av ditt projekt.

 

Vi står till ditt förfogande

Varje element är av stor betydelse, därför hjälper våra experter till med att välja lämpliga brända träplankor. Vi erbjuder beräkning av mängden material som behövs och förbereder en kostnadsuppskattning baserad på det tillhandahållna projektet. Vi erbjuder också fullt stöd vid val av lämpliga monteringssystem och fästen som uppfyller individuella behov och förväntningar hos våra kunder. Dessutom skickar vi våra brända plankor till varje hörn av världen! Med tanke på våra kunder har vi öppnat kundtjänstkontor i Polen, Tyskland, Nederländerna, England (inklusive Skottland och Wales), Tjeckien, Slovakien, Österrike och Schweiz.

 

Logistiktjänster – lagring av brända plankor

Har du inte plats att lagra köpta brända plankor? Vi hjälper till! Som tillverkare med stora logistiska kapaciteter erbjuder vi professionell lagringstjänst för material som köpts från oss. Detta säkerställer att din beställning lagras under lämpliga förhållanden tills du behöver den. Under tiden kan du fokusera på andra aspekter av ditt projekt utan oro – vi garanterar att dina plankor är i goda händer.

 

Montering skräddarsydd för ditt projekt

En viktig del av vårt erbjudande är också tjänster av kvalificerade monteringsteam som verkar i hela landet. Tack vare deras professionalitet och engagemang kan vi garantera inte bara hög kvalitet på montering, utan också punktlighet och effektivitet i de arbeten som utförs av vårt företag. Letar du inte bara efter högkvalitativa fasad-, terrass-, vägg- eller andra plankor, utan också omfattande rådgivning och stöd? Kontakta oss, och vi kommer gärna att svara på alla dina frågor och presentera detaljerna i vårt breda utbud!

Lär känna våra produkter på nära håll

Beställ ett prov och upplev den unika karaktären hos ved som eldats med den japanska Shou Sugi Ban-metoden.

    FÖRNAMN OCH EFTERNAMN / FÖRETAGSNAMN

    E-MAIL

    TELEFONNUMMER

    MEDDELANDE