preloader

Trä för en gastronomisk trädgård

Efter hösten och vintern, när de första solstrålarna kommer och det äntligen blir varmare, drömmer alla om att njuta av det vackra vädret.

Trä för en gastronomisk trädgård

Detta kan göras på många sätt, och ett av dem är att använda gastronomiska trädgårdar som finns vid din favoritrestaurang eller bar. Många väljer detta alternativ, därför är det viktigt att se till att det finns lämplig plats för att ställa bord och stolar. Inte på varje plats i staden kommer det att finnas en jämn trottoar där möbler kan placeras utan problem. I sådana fall är en bra lösning att skapa en särskild plattform där detta är möjligt. Det finns naturligtvis många olika material som den kan tillverkas av. Men det bästa långsiktiga alternativet är bränt trä.

 

Brända brädor för en gastronomisk trädgård

Shou Sugi Ban-metoden gör det möjligt att ordentligt förbereda träet för olika yttre faktorer. Därför är det värt att använda brända brädor! De är extremt hållbara och resistenta mot väderförändringar. Dessutom ser de utmärkt ut. Det är därför det är en utmärkt lösning som varje ägare till en gastronomisk trädgård kommer att njuta av i många år.

Frågan kvarstår dock – vilken typ av trä ska man välja? När vi vet att många människor samtidigt kommer att använda den gastronomiska trädgården, är det värt att välja en riktigt hård träsort. Sibirisk lärk fungerar väl, vilket klarar sig utmärkt under alla väderförhållanden, oavsett väder.

 

Gastronomisk trädgård med Wood of Fire

Om du vill skapa en gastronomisk trädgård med brända brädor, välj Wood of Fire. Vi verkar i hela Europa, vilket gör att vi redan har genomfört många intressanta projekt både för privatpersoner och företag samt städer. Sådan erfarenhet gör att vi kan skapa hållbara lösningar anpassade till varje kunds individuella behov. För information, uppmuntrar vi till kontakt – vi svarar på alla frågor.

Lär känna våra produkter på nära håll

Beställ ett prov och upplev den unika karaktären hos ved som eldats med den japanska Shou Sugi Ban-metoden.

    FÖRNAMN OCH EFTERNAMN / FÖRETAGSNAMN

    E-MAIL

    TELEFONNUMMER

    MEDDELANDE